• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/avivaagi/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
A nálam tanfolyamot végzett hölgyektől, uraktól mindig azt kérem, hogy adjanak visszajelzést arról, miként haladnak a tornával, miket tapasztalnak és milyen sikereket érnek el. Ez a gyűjtemény az ő beszámolóikból állt össze. A dátumok és a történetek valósak, viszont aki kérte, annak a nevét megváltoztattam.

Anita

Mehen kivuli terhesseg utani regeneracio celjabol voltam nalad majusban. A tanfolyam utan kicsit lustan, de rendszeresen gyakoroltam otthon. Bizonyos gyakorlatok kimondottan jol estek. 
Haszontalan elelmiszerekkel pedig mar akkor sem eltem huzamosabb ideje.
Aztan jott a nyar, sok szabi, nyaralas, a hazaerkezes utan pedig azonnal megfogant a kisteso, a nagyteso pedig elmondhatatlanul boldog:)
Koszonom, hogy hozzasegitettel a "cel" eleresehez, extrem gyorsasaggal...:)
 

Ágnes

Mióma és fogamzásgátló tabletta elhagyás utáni rendeződés miatt jártam hozzád, rám talált közben a szerelem is és mostanra boldog kismama vagyok az első babánkkal :)
 

Edit

"Tavaly voltam Nálad Aviva betanításon és utána részt vettem néhány órádon Zuglóban.  Órára kevésszer jutottam el, de itthon rendszeresen tornáztam. Két problémám is volt, egyrészt mióma, másrészt a jobboldali petevezetékem elzáródása. Csináltam a teljes gyakorlatsort heti kétszer, a két petevezeték megnyitó gyakorlatot rendszeresen. Néhány hónapban aktívan tornáztam, máskor kicsit lustábban. Egy év elteltével minden eredményemet újra vizsgálták. Kiderült, hogy a miómám (ami egyébként panaszt sosem okozott és nincs rossz helyen) 12 millimétert összement! Ma pedig HSG-n voltam és mindkét petevezeték gyönyörűen, elsőre átjárható! Mindkét eredményt Neked és az Avivának köszönhetem! Nagyon szépen köszönöm! :-)"
 

Móni

"2014. év végén voltam nálad Aviva tornán egyik (Timi) barátnőmmel (korábban több inszemen és 1 lombikon is voltunk). Mondtam, hogy sajnos nem tudok odajárni, de itthon rendszeresen tornáztam (1-2 gyakorlat kivételével). Köszönöm, hogy megtanítottál rá, hiszen sikeres lett.

Csak szeretném elmondani, hogy ezzel másoknak is önbizalmat, erőt és hitet adjak, hogy ha kisbabát szeretnének, az Aviva torna segíthet ebben. Kb fél éves torna után teherbe estem!

Január 31-én jöttek a világra a mi kisbabáink: Noémi és Attila.

Valószínűleg nem csak az Aviva tornának köszönhetjük a sikert (hiszen ez fagyasztott lombik volt), de meggyőződésem, hogy a torna is segített nekem! 

Köszönöm mégegyszer! - csak ajánlani tudom a hasonló sorsú lányoknak!"

Kitti

Kitti 2013 májusában volt nálam betanításon. Akkor már két gyermek boldog édesanyja volt, de a harmadik gyermek nem akart megfoganni. Holisztikus szemlélettel vizsgálta a helyzetet és egy homeopata orvos segítségével életmódot váltott. Ezután talált rá a tornára és vette bele a mindennapjaiba. Szorgalmas otthoni gyakorlása meghozta a várt sikert. Mára 4 gyermek anyukája, mivel természetes úton ikrei fogantak.

Dóri

A történet önmagáért beszél!

"Kedves Ági!

Szeretném megosztani veled a sikertörténetemet, amely a módszernek és a Te lelkesítésednek köszönhető.

2013. szeptemberében döntöttük úgy a párommal, hogy elérkezett az idő és szeretnénk babát vállalni. Elkezdtem szedni a terhes vitamint, ahogy írják 2 hónappal az első „éles” próbálkozás előtt.

Évekkel korábban fogamzásgátló tablettát szedtem, ami meg is hozta az eredményt és elfedte az időközben kialakult pajzsmirigy alulműködésemet, így amikor letettem a gyógyszert nagyon sok munkába telt, hogy kiderítsem mi a bajom. Szerencsére egy másfél éves kálvária után találtam egy remek endokrinológus nőgyógyászt, aki azonnal átlátta a helyzetem és a megfelelő napon levett vérből megállapította a pajzsmirigy alulműködést. Kaptam rá egy gyógyszert, ami azonnal helyreállította a hormonháztartásomat. Akkor azt gondoltam minden rendben lesz, ha majd babát szeretnék…

A próbálkozásunk első hónapjaiban is azt hittem, hogy fog ez menni, mint a karikacsapás…Tévedtem. 2014 elején még azt is megállapították, hogy endometriózisom alakult ki a pajzsmirigy alulműködés mellé. A nőgyógyász megnyugtatott, hogy lehet gyermekem, csak nehezített a teherbeesés…Köszi. Rettenetesen kétségbeestem! Elkezdtem kutatni az alternatív megoldások után, mert azt tudtam, hogy ha egyszer vágnak az endometriózis esetén, akkor csak még nehezebb lesz. Közvetlenül ezután pedig már nem is jött meg a menstruációm, pedig nem voltam várandós. Lépnem kellett!

Először találtam az Arwen tornát, amit bár nagyon kellemesnek ígérkezett, mégis kegyetlen makrobiotikus életmódot írt elő. Mivel a pajzsmirigybetegségem miatt radikális életmódváltást hajtottam végre az elmúlt 3 évben és a 62 kg-ból lefogytam 47-re, heti 4-5 alklommal edzettem, nem ettem finomított lisztet, cukrot és semmi olyat, amit nem lehet, biztos voltam benne, hogy még a makrobiotikus étrenddel tovább fogynék és minden energiám, életörömem is elmenne. Abból pedig nem lesz gyerek!

Tovább kutattam és megtaláltalak Téged. :) Szimpatikus volt amit írtál, azt pedig külön égi jelnek vettem, hogy abban a kerületben voltál, ahol lakom. Beiratkoztam az április elején tartott betanításra és onnantól napi szinten végeztem az ovuláció serkentő tornát és heti 2 alkalommal a nagy tornát.

Aztán jött a következő menstruáció ideje…De nem jött meg. Elkeseredtem. Mi lehet a baj, mert a teszt ismét negatív volt. Beszéltünk, javasoltad, hogy miket csináljak, de továbbra sem. Én azért csináltam a gyakorlatokat, mert hittem, hogy majd jó lesz. Semmi…

Aztán két héttel a tervezett menstruáció megjövetele után elkezdtek fájni a melleim. Nem értettem, mert a tesztek negatívak lettek korábban. Úgy döntöttem mindegy ki mennyire néz bolondnak aznap este csinálok egy tesztet, és lássanak csodát… :) Ott volt a két csík!!!  Másnap reggel pedig még erősebben ott volt a két csík!!!

Erre nincs más szó, csak az, hogy nagyon szépen köszönöm Ági!

Biztos vagyok benne, hogy a torna segített, mert már a műtőbe vezető utat tervezgették a fejem felett és a mesterséges megtermékenyítés útjait fontolgattam, amikor veled találkoztam és a tornával.

Kívánom mindenkinek, hogy legyen hite, és aki babát szeretne, bátran vágjon bele a tornába még ha vicces is néha otthon a párotok előtt az „ősanya tornát” járni. Csináljátok, mert meg fogja hozni a kislurkót!!! Fontos, hogy mindet tartsatok be, amit Ági mond már az első perctől. Ne úgy, hogy majd most ennyit, aztán a jövő héttől annyit. Hiszem, hogy a radikális változtatás adott egy olyan sokkot a szervezetemnek, ami elől nem volt menekvés és megfogant a kicsi bébim!"

Zsuzsi

A szorgalom meghozza a várt eredményt!

"A november 8-i betanítás óta 2 naponta tornáztam PCOS miatt.

November 18-án meg is jött a menstruációm. 28 napra, eddig nem volt ilyen! :) Nagyon boldog vagyok! Eddig mindig 35-40 naposak voltak a ciklusaim. Fogytam is. :)"

Erika

Erika először egyedül jött hozzám, majd férjét is elhozta, hogy a férfi gyakorlatokat megtanulja. Mint olvashatjátok, gyümölcsöző lett a gyakorlásuk.

"Nem tudom, emlékszel-e ránk, mert nagyon régen jártunk nálad a férjemmel, Csabával. Azóta megszületett Bori lányunk, és szeretném elújságolni, hogy május végére várjuk második babánkat, aki szintén kislány, és a Julianna nevet választottuk neki Borival közösen."

Dóra

Dóra  2012. szeptemberében végezte nálam a tanfolyamot. Egészséges hormonszintet és a hosszú menstruációs ciklusát szerette volna helyrehozni. Mindezt annak érdekében, hogy babát vállalhasson. Később  2013. márciusában megismételte a tanfolyamot, mert addig nem használta a tornát, de mivel PCOs gyanús lett, szerette volna komolyan kezelni a helyzetet. Életmódot váltott és szorgalmasan gyakorolta az alap 18 mozdulatsort. 2013. májusában megfogant és mostanra egy gyönyörű kislány édesanyja.

Kinga

Ezzel a vallomással kicsit fényezem is magam, de nagyon jól esik :)
"Már régóta tervezem, hogy megírom ezt a levelet. Pl. amikor vadasvagymit főzök :) de ezt a dahlt is beveszem a repertoárba.
Örülök, hogy láttam a családodat a tévében :) szép család. És nem is értem, négy gyerek mellett hogy jut időd és energiád ennyi mindenre :D
A kisfiam Gyurka már fél éves múlt, és sokszor eszembe jut, hogy hogy kezdődött. Örülök, hogy megtaláltam az Avivát, és hogy hozzád mentem tanulni. Nagyon hittem benne, hogy az Aviva-torna segíteni fog, de nagyon fontos volt az is, hogy egy motiváló tanárhoz kerültem, aki tényleg személyre szabottan tud segíteni, és bár a torna maga is nagyon jó, tőled szerintem mind sokkal többet kaptunk ennél :) örülök, hogy segítettél a diéta összeállításában is. Bár most főleg hízókúrázom, nagyon sok mindent megtartottam.
Csak ezt akartam mondani. Remélem, még el tudok menni az órádra tornázni majd :)
Minden jót és nagyon köszönöm"

Erika

Nekem az is siker, ha valakit inspirálhatok.

Erika 2012-ben végezte nálam a tanfolyamot. Akkor annyira megtetszett neki a módszer, hogy elhatározta Ő is tanítani akarja. Mára már végzett gerincjóga oktató és halad célja megvalósítása felé, miközben szorgalmasan gyakorolja a tornát és gyűjti a tapasztalatokat.

Judit

Talán ennek a történetnek az időtávját hosszadalmasnak találjátok, de számomra ez is csak azt bizonyítja, hogy kitartónak kell lenni és a szorgalmas gyakorlás meghozza az eredményét.

"2011 szeptemberében voltam Nálad betanításon, azóta rendszeresen tornáztam otthon.
Most 21 hetes várandós vagyok"

Judit

Judit 2013. márciusában végezte nálam a tanfolyamot. Ekkor már 5 lombikon esett át sikertelenül. Inzulin rezisztenciával is küzdött. Szorgalmas gyakorlásának köszönhetően decemberben megszülett első kislánya, aki természetes úton fogant!

Bogi

Bogi 2013-ban sajátította el a módszert. Inzulin rezisztensként, hashártya gyulladással kezdett neki a gyakorlásnak. Étrendjét folyamatosan kontrollálva és a torna segítségével várandós lett. Januárban született meg kisfia.

Flóra

Flóra 2011-ben végezte nálam a tanfolyamot. Akkor az egészségvédelem volt a fő célja. Később már a várandósságra való felkészülés lett a fő cél. Tornával és mentális felkészüléssel (autogén tréning) sikerült megfogannia.Többször járt nálam gyakorló órán. Idén májusban született első gyermeke, Vince.

Lívia

Lívia januárban sajátította el a módszert. Komplex tünetegyüttese volt, aminek részét képezte a PCOs is. Tovább súlyosbította a helyzetét a nehéz lelki szituáció, krízis amiben volt. Nem sokkal a tanfolyam után már tájékoztatott a torna azonnali pozitív hatásáról

És láss csodát, ügye a tanfolyamon (pénteki nap) csak egy picikét tornázunk, csak kipróbáljuk a gyakorlatokat és a következő kedden, MEG JÖTT A MENSTRUÁCIÓM egy év után.

Most azonban egy hoszabb levélben írta meg, a hosszútávú előnyöket, amiket a módszer nyújt.

"Amikor megvolt a vérzésem éppen és tornáztam, először féltem mert régen ilyenkor nekem nagyon rossz volt még az ágyból is kikelni, meg mozogni, nemhogy tornázni, de aztán a torna végére megtapasztaltam, hogy szinte teljesen lecsökkentette a vérzést, a görcsök megszűntek, a kedélyem víg lett!"

"volt olyan, hogy élni sem volt kedvem és este volt tornára időpontom. Nem is akartam elmenni, de mivel annyi sokat adott már ilyen rövid idő alatt nem mondtam le. Elmentem és valami fantasztikus, teljesen kivirultam mintha szerelmes lettem volna hirtelen, minden csodálatos lett, teljesen rendbe rakta a hormonháztartásom, ami azt is megtanította nekem, hogy mennyire tudjuk befolyásolni a kedvünket is."

Anna

Anna 2012 nyarán sajátította el a módszert. Akkor már egy éve próbálkoztak a teherbeeséssel sikertelenül. Az egyedüli eltérés a magas prolaktin szint volt. Nem rég az alábbi sorokat kaptam tőle:

"Még tavaly nyáron voltam Nálad a betanításon, s bár a gyakorló órákra nem tudtam járni, de itthon azért tornázgattam. A torna és az étrend átalakítása meg is hozta a gyümölcsét, ugyanis babát várok:)"

Zsófi

Egy olyan sikertörténet, amit a rendszeres gyakorlás hozott meg.

"még a december eleji betanításon voltam Nálad, és szeretném elújságolni, hogy hála az égnek a várandósság 6. hetében vagyok!!! Biztos vagyok benne, hogy a torna is sokat segített!"

Mariann

"Inzulinrezisztenciám és magas prolaktinszintem van, az Aviva tornát ezek rendezése miatt akartam megtanulni. Nem volt peteérésem sem, ami a torna hatására rendeződött :-). Közben kiderült az is, hogy az inzulinrezisztencia nem olyan mértékű nálam, hogy gyógyszeresen kelljen kezelni, ezért a helyes étkezéssel és némi mozgással karban tudom tartani, ami nagyon pozitív számomra. És azért hozzáteszem, hogy már ezelőtt is igyekeztem mindezekre odafigyelni, és nem vagyok túlsúlyos sem. Mindenesetre most elég jók a hormoneredményeim, meggyőződésem, hogy a torna (is) segített rendezni ezeket."

Enikő

Enikő január elején volt nálam betanításon. Már volt egy kislánya és szerettek volna kistestvért, de az eslő próbálkozások sikertelenek voltak. Rásegítés, illetve problémamegelőzésképpen kezdte el a tornát. Sokat gyakorolt otthon és a csoportomban is. Lelki oldalról is átgondolta a céljait és márciusra teherbe esett.

"Január 4-e óta idáig én minden nap csináltam, hol a 18 gyakorlatot, de a rövidet mindenképp.
Megtette a hatását! :)))"